Peuraporukka

Seuran valkohäntäpeuran kaatolupia on jäljellä 13.5, (Alkuun oli 70) joiden verotus määräytyi seuraavasti:
  • 23 pukkia
  • 23 lehmää
  • 24 lupaa vasoina (48kpl)

Tilastona nykyhetken kaadoista:
  • 23 pukkia
  • 19 lehmää
  • 14.5 vasoina (29kpl)

Jäljelläolevien kaatolupien kanssa menetellään seuraavasti 16.01.2021 alkaen:
  • 4 lehmää
  • 9.5 lupaa vasoina (19kpl)
  • Kun kaatolupia on jäljellä 5, jolloin kyttäämään pääsee nopein varaaja periaatteella ylilyöntien välttämiseksi.
  • Osallistuminen edellyttää omien lupien olleen käytetty pois. Kaatoluvan hinta on 60€, puolikkaalla 30€.
  • Kaadetun eläimen maksu maksetaan jahtiryhmän tilille heti kaadon jälkeen, ja jälleen ilmoitus kyttäämään menemisestä, sekä erikseen vielä kaadosta.

Pukin ampumisesta rangaistaan seuraavasti:

• Kaadettu eläin siirtyy seuran omistukseen kokonaisuudessaan.

Forssan metsästyseuran peuraporukkaan pääset kolmen vuoden päästä seuraan liittymisestä.

Jahtipäälikkö

Honkanen Petteri

Varajahtipääliköt

Ohjeita peurametsälle

1. Sovi ryhmäsi.

2. Soitto jahtipäälikölle ja kerro mihin olet menossa metsälle.

3. Kaikki laukaukset ilmoitetaan jahtipäälikölle.

4. Haavakko tilanteet ilmoitetaan heti jahtipäälikölle ja hommataan itse jäljestyskoira paikalle.

5. Ilmoita saalis.

6. Merkitse kaatopaikka koordinaatein. Koordinaatit voit helposti tarkistaa helposti kansalaisenkarttapaikasta johon linkki löytyy TÄSTÄ